Kittens Amsterdam

Kittens Amsterdam

Woont u in onze hoofdstad en wilt u graag een nieuwe huisvriend. Kijk dan op ‘kittens amsterdam’ en zoek u een lieve speelkameraad.

Kittens AmsterdamEen nieuwe kitten.

Katten zijn ideale huisdieren, ook als u in een grootstad woont. Ze zijn aanhankelijk en speels, maar kunnen ook een eindje zonder u. Sommige kattenrassen vinden het helemaal niet erg om binnen te zitten en buiten kan u ze aanlijnen.

Kittens in Amsterdam kan dus best volgens rasecht Amsterdammer Craig die zelf ook een asielkatje opvoedt in de hoofdstad! Kittens zijn natuurlijk heel schattig en u krijgt voordelen als u ze van kleins af hebt. U kan zelf het diertje opvoeden naar hygiƫne toe en ziet de kitten opgroeien tot een mooie volwassen kat.

De aankoop

De zoektocht naar een geschikte poes start meestal via internet. U tikt de woorden ‘kittens amsterdam’ in en vindt cattery’s, dierenasiels of huisgezinnen die kittens wegdoen.

Wat u voor kittens in Amsterdam betaalt, hangt af of u een raskat koopt of niet. Vraag anders na of de katjes reeds ontwormd zijn, of ze de nodige vaccinaties hebben. Zo niet, is dat uw eerste werkje!

Bij een bezoekje aan de dierenwinkel koopt u een kattenbak, vulling, voedsel en een krabpaal. Vanaf nu kunt u genieten van de kittens amsterdam!