Gratis kittens aangeboden

Gratis kittens aangeboden

Gratis kittens aangeboden is een tekstje dat u vaak in de krant of op een briefje bij de plaatselijke handelaar kunt lezen. Uw hart voor dierenliefde gaat beslist sneller slaan. Maar denk toch twee keer na voor u een kitten in huis haalt!

Tips

gratis kittens aangeboden zijn geen raskatten. Meestal is poes ongewenst zwanger geworden of wil het gezin niet alle kittens houden. Een katje haalt u pas na negen tot tien weken weg van de mama. Pas dan kunnen ze zelfstandig eten en drinken. Een gratis kittens aangeboden zal zijn vaccinaties nog moeten hebben.

Ga daarom met het diertje naar de dierenarts. Hij zal u tips geven voor de verzorging, ontwormen en zijn gezondheid onderzoeken. Kies uit het nestje een kitten dat u ligt. Speel ermee, neem het vast en bekijk zijn reacties. Wellicht is het geslacht ook voor u belangrijk.

Gratis kittens aangeboden

Het boodschappenlijstje

U bent vast blij met een gratis kittens aangeboden en wil het diertje een aangename thuis bezorgen en dat kost wat. In de dierenwinkel hebt u het volgende lijstje bij: één of meerdere kattenbakken, kattenbakvulling, eten, eetbakjes, een kam, nagelknipper, een krabpaal die bij je poes past, …. Speeltjes en een dekentje hebt u misschien nog wel liggen. Veel dierenplezier met uw gratis kittens aangeboden!