Gratis kittens afhalen

Gratis kittens afhalen

Wenst u een nieuw huisdiertje aan te schaffen, en gaat uw voorliefde uit naar een poes of kater? Waarom es niet rondkijken? U kan vast voordelig ergens gratis kittens afhalen.

Kittens aangebodenHelp, een kitten in huis.

Laat het gratis kittens afhalen geen bevlieging zijn. Kittens zijn nu eenmaal heel schattig, maar ze worden snel groot. Zoals ieder huisdier verwachten ze de nodig liefde en respect. Daar een gratis kittens afhalen u niks zal kosten, moet u toch rekening houden met enkele eenmalige kosten zoals een krabpaal, een kattenbak, een borstel en voederbakjes. Meer info daarover kan je op deze website over gratis kittens terugvinden, een goede basis als je op zoek gaat!

Elke maand komen daarbij de kosten van voeding en kattenbakvulling. Regelmatig een nieuw speeltje om de poes actief bezig te houden en indien nodig de onkosten van en dierenarts.

Waar vinden we ze?

Advertenties in de krant of horen zeggen van zijn de gangbare manieren om gratis kittens afhalen. Weet dat heel veel katten ongewenst zwanger worden. De diertjes worden al te vaak in een asiel gedropt. Ook daar kunt u gratis kittens afhalen.

Vraag steeds na of de kittens ingeënt zijn. Dit is meestal niet het geval. Een poes moet op 9 en 12 weken zijn vaccinaties krijgen, daarna op één jaar en daarna liefst jaarlijks. Ontwormen hoort er ook bij!