Rode kittens aangeboden

Rode kittens aangeboden

Waar worden rode kittens aangeboden? Rode katten zie je niet erg vaak, dus hoe kom je aan deze kittens? Je kunt bijvoorbeeld kijken of iemand bij de plaatselijke supermarkt een briefje opgehangen heeft met “rode kittens aangeboden”. Uiteraard kun je ook op internet rondneuzen of iemand rode kittens aangeboden heeft, maar let daar toch mee op omdat er toch ook heel wat valse of onbetrouwbare advertenties online te vinden zijn van mensen met kwade bedoelingen volgens blogger Peter.

Rode kittens aangebodenVia het internet

Via het internet zul je waarschijnlijk de meeste kans maken rode kittens te vinden.

Het nadeel is alleen wel, ten opzichte van een briefje in jouw plaatselijke supermarkt, dat je deze kittens misschien wel aan de andere kant van het land op moet gaan halen, omdat iemand zijn of haar rode kittens aangeboden heeft vanuit een misschien wel hele andere streek dan de streek waar jij zelf woont. Er zou dus nog vrij veel reistijd in kunnen gaan zitten deze rode kittens op te halen.

Iemand die een briefje ophangt in een supermarkt met “rode kittens aangeboden” zal hoogstwaarschijnlijk ergens uit de buurt komen. Daarom zou dit voor jou zelf handiger zijn, omdat de kans dan niet zo groot is dat je heel lang onderweg bent naar de persoon die de rode kittens aangeboden heeft.