Voordelen van asielkittens

Voordelen van asielkittens

Overvloed aangeboden kittens In deze periode van het jaar ziet u waarschijnlijk steeds meer advertenties waarin kittens worden aangeboden. Hierin kan er voor gekozen om particulier een kitten uit te zoeken, maar daarnaast is het ook mogelijk om kittens asiel te nemen. Op deze plaats worden de kittens geplaatst waar in particulier gezinnen geen plek meer voor is. Deze kittens asiel zijn helemaal op zoek naar onderdak en misschien kunt u hen dat wel bieden.

Voordelen van asielkittens

Voordelen kittens asiel

Er zijn veel voordelen wanneer u kiest voor kittens asiel. U betaalt meestal een kleine vergoeding voor kittens asiel, maar dan bent u er wel van verzekerd dat het kitten is gecontroleerd op mogelijke ziektes, dat hij is inge├źnt en gechipt.

Bovenop deze voordelen kunt u de kitten ook kosteloos laten steriliseren of castreren.

De mensen die in het asiel werken zijn over het algemeen professionals die veel weten over de dieren en de manier waarop u als kittenbezitter hier het beste mee om kan gaan. Het is misschien iets duurder om een kitten uit het asiel te nemen, maar u bent er hiermee wel voor verzekerd dat u professionele hulp krijg en u van een gezonde kitten kunnen genieten. Daarnaast geef je, om het in de woorden van het Asiel in Groningen te zeggen, een diertje ook gewoon een fijne nieuwe thuis waar ze aan hun ├ęchte leven kunnen starten!